Avoin työpaikka: Photonics Center Oy, Myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja

Uusi Photonics Center -yhtiö vastaa Euroopassa ainutlaatuisen fotoniikan tutkimus-, koulutus- ja yrityskokonaisuuden markkinoinnista, myynnistä ja palveluiden operoinnista. Se auttaa yrityksiä lyhentämään tutkimus- ja tuotekehitysaikaa ja saamaan tuotteet nopeammin markkinoille, sekä edistää Joensuun seudun kansainvälisen fotoniikkaekosysteemin kasvua ja kehittymistä.

Photonics Center on maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen fotoniikka-alan osaamis- ja palvelukeskus. Se tarjoaa yrityksille osaajat, laiteinfran, toimitilat, verkostot ja rahoituksen yhdessä paikassa. Keskuksen omaa laite- ja palvelutarjontaa tukevat kumppaneiden Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian tutkimusympäristöt ja osaaminen. Lisäksi Business Joensuu tuo keskuksen asiakkaille liiketoiminnan kasvupalvelut. Photonics Centerin tilat sijaitsevat Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella ja ne omistaa yhteistyökumppani Suomen Yliopistokiinteistöt Oy.

Tulet vastaamaan Photonics Centerin palveluiden myynnistä ja markkinoinnista, tuotteistuksesta sekä palveluiden laadukkaasta toimittamisesta asiakkaille. Lisäksi toimit laajassa verkostossa Suomessa ja maailmalla edistäen Joensuun seudun fotoniikkaekosysteemin ja sen palveluiden kehitystä.

Edellytämme sinulta:

  • Kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta palvelu- ja ratkaisumyynnistä B2B-asiakkaille
  • Kiinnostusta ja osaamista kansainvälisen brändin rakentamisesta ja sähköisestä markkinoinnista
  • Onnistumista tulosvastuussa mielellään kansainvälisessä liiketoiminnassa
  • Kykyä rakentaa ja johtaa verkostoja Suomessa ja maailmalla
  • Aktiivista työotetta, itseohjautuvuutta ja tuloshakuisuutta.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Arvostamme lisäksi kokemusta fotoniikka-liiketoiminnasta tai muulta kasvavalta teknologia-alalta, sekä yhteistyökokemusta koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden kanssa

Tarjoamme sinulle aidosti ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa täysin uusi palvelukokonaisuus, josta on ensimmäiset palvelut tuotteistettu ja tilat vuokrattu. Niille on voimakas asiakastarve Suomessa ja maailmalla. Fotoniikka-ala on vahvassa kasvussa ja Joensuussa on yksi Suomen fotoniikka keskittymistä mukaan lukien fotoniikka-instituutti ja Suomen suurin fotoniikan yliopistoyksikkö. Business Joensuun tytäryhtiönä Photonics Center Oy:llä on vahva tuki Joensuun kaupunkikonsernilta sekä alueen koulutus- ja tutkimustoimijoilta. Lisäksi keskuksen jatkokehitys on osa Työ- ja elinkeinoministeriön ja Joensuun kaupungin Ekosysteemisopimusta.

Jos innostuit ja uskot olevasi etsimämme henkilö lähetä hakemuksesi pe 27.5.2022 mennessä .

Lisätietoja saat Photonics Center Oy:n hallituksen pj:lta, Tomi Haring, p. 0400 380 130.